Publiciteit & reacties

Kerst in de Vleut doet haar best om haar naamsbekendheid te vergroten. Publiciteit is er geweest door interviews voor de LOB (lokale omroep Best) en artikelen in o.a. Groeiend Best is in 2017, 2018 en 2019, het Eindhovens Dagblad (2018 over wandelapp en de ervaringen met de app en in 2019) en tot slot in 2018 in Plus online. In 2019 een artikel in De uitstraling en in ONS (magazine voor senioren).

Via een facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Kerst in de Vleut.

Kerst in de Vleut is mede mogelijk door het buurtbudget van de gemeente Best. Tijdens Kerst in de Vleut biedt de Vleutse hoeve speciale arrangementen aan. Wandelen in combinatie met een hapje of een drankje.

Laat ons weten wat je van de route, website of facebookpagina vindt. Wat kan beter of anders, wat is leuk of wat is onhandig? Reacties kunnen via deze pagina gegeven worden of je kunt een mailtje sturen aan kerstindevleut@gmail.com.

4 antwoorden op “Publiciteit & reacties”

  1. Het lijkt mij leuk dat de mensen fotos maken en door sturen naar jullie , om voor op de site te zetten , om te delen met anderen . Groetjes Han Stolwijk

  2. is het mogelijk om op 2e kerstdag bij de fam.??? Naam weet ik niet, ook in hun mooie grote tuin te gaan kijken, met heel veel kerststalletjes??? Ik dacht op de Molenkampweg, maar weet dit niet zeker????

    1. We vermoeden dat je de tuin van de familie Vd Wiel bedoeld. Die is aan de Broekdijk en als het goed is ook op 2de kerstdag te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *