Welkom

Welkom bij de website van Kerst in de Vleut. We nodigen iedereen uit te komen genieten van Kerst in de Vleut. Bewonder de levensgrote kerststal bij Mariakapel en wandel de route langs meer dan 80 mooie kerststalletjes.

De route kan dit jaar voor de zevende keer gelopen worden, de grote Kerststal bij de Mariakapel wordt alweer voor de 24e keer opgebouwd. In die grote Kerststal staat het knikengeltje. De opbrengst van knikengel en kaarsjes in de kapel gaat ook dit jaar weer naar een goed doel. Om u op weg te helpen is de route beschikbaar via een wandelapp en op papier. De route wordt aangegeven door pijlen en de kerststalletjes zijn genummerd.

Met behulp van onderstaande QR-code is de app ‘Routes in het Groene Woud’ terug te vinden via de Playstore of de Appstore. Met de zoekfunctie in de ‘store’ kan de app ook gevonden worden. App installeren, route downloaden en wandelen maar.

Onderweg treft u bij de grote Kerststal (bij de Mariakapel) en bij de Vleutse Hoeve (St. Oedenrodeseweg 23) een brievenbus waar, zolang de voorraad strekt, eventueel een papieren routekaartje meegenomen kan worden.

Via onderstaande link kan de route worden gedownload. Route downloaden, printen en wandelen maar.

Let op uw eigen veiligheid bij het lopen in het donker. Zorg dat u goed zichtbaar bent. Het lopen is op eigen risico.

De kerststallen staan bij bewoners in de voortuin of achter een raam, respecteer de privacy en rust van de bewoners.